Curs d'iniciació a la fotografia a Alcúdia, els matins.

-Inici del curs: 6/11/2019-Fi del curs: 15/1/2020 


-Inscripcions: presencial, a l'Auditori d'Alcúdia, tel 971891785


-Horari: els dimecres, de 10,00 a 12,30 hores


-Preu: 75 euros el curs complet


-Característiques: el curs inclou 9 classes teòriques de 2,5 hores més 4 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. El curs es realitza a les instal·lacions de l'Auditori d'Alcúdia.

-Descripció: Sense dubte, els primers passos en el món de la fotografia són com els d'un al•lot petit, indecisos i importants alhora. Per això vos oferim aquest curs d'iniciació com una molt bona opció per entrar amb bon peu dins el món de la fotografia.


Partint des de zero, el curs vos donera a conèixer els conceptes fonamentals de la fotografia, de forma que sigueu capaços, cada vegada més, de plasmar en imatges, la vostra forma personal de veure el mon. 


Que sigui un curs d'iniciació no significa que sigui un curs amb poc contingut, ben al contrari. El temari és ample, i cobreix temes importants i interessants al mateix temps. El "truco" està en fer-ho suficientment atractiu per mantenir les ganes i l'afició per aquest món, fascinant, que és la fotografia. 


Aquest curs s'ha mostrat útil no només per qui s'inicia al món de la fotografia. També pels qui es volen reciclar, començar de nou, una agradable sorpresa per molts.


Després de 19 anys i milers d'alumnes, començam a tenir una idea de com explicar les coses, com fer entendre els conceptes i com aconseguir que l'aprenentatge de la fotografia sigui efectiu i entretingut al mateix temps. 


Si veniu, esper que el curs sigui una font de coneixements, però de també d'experiencies i bons moments 


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea