Curs monogràfic, la fotografia de natura, a Marratxí


És aquest un curs especial, una mescla d'imatges suggerents i descriptives, per descobrir noves possibilitats mentre es renoven conceptes universals de la fotografia. Si voleu, vos podeu prendre aquest curs com un repàs dels cursos generals, la veritat és que segur que vos anirà bé. Està especialment adreçat a qualsevol persona interessada en les possibilitats que ens ofereix la fotografia de natura. També es mostra especialment útil com un repàs dels conceptes generals de la fotografia.

Els diferents capitols (entre altres "Llums i ombres, on tot comença" o "L'atractiu del color i la seva fascinant absència") ens permeten navegar entre temes com el llum, la velocitat i el moviment, els efectes fotogràfics, la composició, el color o l'opció del blanc i negre. Amb això ja podeu veure que es tracta d'un curs que pretén esser inspirador i pràctic al mateix temps. Inclou la visualització de més de 400 fotografies de paisatge, macrofotografia i fauna com a exemples, algunes d'elles inèdites.  

Les 6 classes teòriques  inclouen dues sessions específiques de edició amb Lightroom. I es complementen amb dues sortides pràctiques. 

-Inici del curs: 16/3/2023

-Fi del curs: 27/4/2023

-Inscripcions: online aquí.

-Horari del curs: els dijous, de 18,30 a 20,30 hores.

-Preu: 60 euros el curs complet.

-Característiques: el curs inclou 6 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. Les classes teòriques es realitzen a les instal·lacions del IES Marratxí, al carrer Arbre de la Ciència, 1 del Polígon Industrial de Marratxí, a pocs minuts de Palma.


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea