Curs monogràfic de fotografia de paisatge, a Palma

Que farem a aquest curs? 


- Aprendre, d'una vegada, els diferents tipus de filtres i quan i com utilitzar-los. És molt important per la fotografia de paisatge. També conèixer en detall el material recomanable pel que fa a càmeres, objectius, trespeus, motxilles, etc. 


- Reforçar la vostra tècnica fotogràfica aplicada a la fotografia de paisatge, despejar la incògnita de la velocitat per aconseguir l'efecte que volem, entendre d'una vegada quins són els components per aconseguir una foto nitida i tècnicament impecable. 


- Saber quan sortir, on anar, com trobar les millor possibilitats. Un tema bàsic, no? 


- Gestionar el llum (tan especial) del paisatge, dominar el color i, al mateix temps, aprendre les possibilitats de la fotografia en blanc i negre. 


- Descobrir 2 capítols dedicat a la composició, aquest aspecte tan personal i important. Veureu quin és el procés darrere l'enquadrament, com ho faig jo i, sobretot, perquè. 


- Veure una referència a les eines informàtiques que ens obriran noves opcions. 

Perquè aquest curs de fotografia de paisatge? Perquè vos ho explicarà una persona que que porta gairebé 20 anys dedicant-se a això, que acumula experiència i publicacions però, sobretot, ganes de compartir-ho amb voltros.


El curs està totalment actualitzat, amb exemples dels nostros darrers destins fotogràfics com l'espectacular Rio Tinto. 


Inclou 4 intenses classes teòriques de 2 hores on visualitzarem més de 400 fotografies com a exemples. A més, dues sortides pràctiques a localitzacions especialment interessants. I tot això per 65 euros. 


Que trobau, vos apuntau? 


T'imagines? Arribes a un lloc preciós, el llum és ideal, els niguls, fantàstics. Col•loques el teu trespeus. El terreny és irregular, però ja saps com fer-ho, et varen aconsellar bé sobre aquest trespeus, però també sobre com emplear-ho de forma rapida i eficaç. No perds ni un moment, saps on està cada peça del material que necessites, saps quin filtre utilitzar i com fer-ho. Ajustes la càmera, cap problema. Tens clar el que vols i saps com aconseguir-ho. Actives el boto disparador. Passen uns segons i, de sobte, una fotografia preciosa il•lumina la pantalla de la teva càmera. Tu no ho veus, però un somriure de satisfacció apareix a la teva cara.

Això és el que volem per tu.

Característiques del curs:

-Començament: 11 de novembre de 2020

-Acabament: 2 de desembre de 2020

-Horaris: els dimecres, de 18,30 a 20,30 hores

-Preu total del curs complet: 65 euros

-Inscripcions: a travès del meu mail setorrens@gmail.com o al telf. 609888773

-Característiques: El curs inclou 4 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. El curs es realitza a les instal·lacions del COBIB, al carrer de Catalunya, 5 de Palma .

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea