Curs monogràfic, el flash extern: ús i possibilitats

Generalment el flash és un accessori fotogràfic poc o mal utilitzat. Les raons quasi sempre les mateixes: resultats artificials, sobre o subexposició, contrast elevat... Però això només és culpa d'un ús inadequat o deficient.

El flash és el complement ideal per crear fotografies noves, diferents, a vegades impossibles sense ell. I com? Descobrint com funciona (és fàcil), com controlar-ho (també és fàcil), com separar-ho de la càmera (també...) com suavitzar-ho, etc., etc. I és que (només) és una font de llum, portàtil, lleugera i molt útil.

Això és el que podeu aprendre a aquest curs, eminentment pràctic. Amb les classes teòriques i les sortides, se vos obriran noves possibilitats, i aconsiguireu noves fotografies, sona bé, no?

Idò apuntau-vos, és hora d'avançar un poc més.


-Inici del curs: 12/11/2021


-Fi del curs: 3/12/2021

 -Inscripcions: a partir del 5 d'octubre a través del formulari que trobareu a http://www.alcudia.net/tardorcultural . Més informació a l'Auditori d'Alcúdia, tel 971 897 185.

-Horari: els divendres, de 10 a 12 hores

-Preu: 50 euros el curs complet

-Descripció: el curs inclou 4 classes teòriques més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. El curs es realitza a les instal·lacions del CEIP Porta des Moll, a la plaça Carles V, 9 a Alcúdia.  

 

 

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea