Que necessito per a començar en aquest món de la fotografia?

Et recoman una càmera d'objectius intercanviables. Ara tenen un preu molt raonable, tant noves com de segona mà i ofereixen moltes possibilitats que explotaràs durant els cursos. I jo et puc ajudar a triar la que millor s'adapti a les teves necessitats.
Però sens dubte el més important és tenir ganes d'aprendre i passar-ho bé, aquesta és la clau.

Avantatges d'un curs presencial?

La comunicació, la capacitat de veure i sentir l'actitud, tant del professor com dels alumnes. La comunicació és més directa i sincera. Es disfruta més de la classe, que és més espontània. S'interactua i es creen llaços que ajuden. Conèixer persones amb una mateixa afició i compartir moments de fotografia és molt gratificant a nivell fotogràfic, però també a nivell personal.

Que opines de l'ús d'Internet per a aprendre fotografia?

Em sembla un complement molt útil de les classes presencials. Només cal saber desgranar la informació útil de la palla, molt abundant.

Quin nivell tenen els assistents als cursos?

Sigui com sigui el nivell del curs, és impossible que tots els participants tinguin exactament el mateix nivell. Per exemple en els cursos de primer nivell trobo a persones que comencen de zero al costat d'altres amb uns certs coneixements. La clau està en saber explicar correctament els objectius del curs i aconseguir que la classe sigui útil per a tots els participants.

Que tipus de cursos ofereixes?

Els cursos de fotografia estàndard tenen 3 nivells, encara que jo prefereixo anomenar-ho ampliacions. Després del curs d'iniciació, anem avançant en temes específics. La meva intenció és que els participants aconsegueixin uns coneixements que els permetin afrontar la gran majoria de possibilitats fotogràfiques. També ofereixo cursos sobre Lightroom, per a la gestió i el retoc dels nostres arxius digitals. La novetat dels últims anys són els cursos monogràfics de temes concrets: blanc i negre, paisatge, flaix extern, natura, retrat, macrofotografia etc.

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea