Castellano / Català

Aprèn fotografia, t'ho posem fàcil!

Aprendre fotografia, és fàcil? Depèn.

Si confies absorbir els coneixements fotogràfics mentre estàs en una postura de ioga en direcció a la posta de sol, ja et dic jo que no.

Potser et relaxes, però fotografia no n'aprendràs.

La bona notícia és que aprendre fotografia no és complicat. Com? Eliminant tota la part inútil, avorrida i infumable. I Quedant-mos només amb la part interessant, l'important.

Però això no basta. Ho has d'aprendre de forma profitosa i divertida. És el que passa als cursos.

I després de 23 anys ensenyant i més de 4.000 alumnes et puc dir que funciona.

A més, és una activitat saludable. Camines i crees endorfines, mentre descobreixes llocs nous o detalls que no havies vist mai.

Aprofita els teus ulls. Aprèn a veure. I a disfrutar amb la teva càmera.

T'apuntes?

Testimonis i opinions

Ja fa uns quants anys que faig cursos amb en Sebastià i és una activitat que recoman a tothom a qui li agradi la fotografia. No són només els coneixements que adquireixes, que són molts, també és el contacte amb la gent, les sortides i viatges fotogràfics, experiències úniques que ens enriqueixen i tot plegat fan que vulguis repetir.
Xesca
Excelente profesor y profesional. Empecé sin saber absolutamente nada, con el primer curso hizo que me gustara aún más la fotografía. Además de aprender, sus clases son divertidas, hacemos salidas prácticas y está todo el rato pendiente de cualquier duda. Deseando que se pongan otra vez en marcha los cursos para seguir aprendiendo y pasarlo bien
malen
He fet dos cursos amb en Sebastià (Fotografia II i Lightroom) i a tots
dos ho he passat bé i he après, que són dues coses que no sempre van
juntes. L'interès d'en Sebastià envers els alumnes és immune a les
frustracions que segur que se'n duu de tan en tan. Finalment, les
sortides fotogràfiques, a més d'una manera de posar en pràctica el que
hem après, són divertides (mai hi manca bon menjar i beure!).
Damià
Después de realizar 4 cursos con Sebastià ( Fotografía nivel I, Fotografía nivel II, Curso de manejo de Lightroom y un monográfico de fotografía en Blanco y Negro) y dos talleres. Puedo confirmar que son muy recomendables. Empezando por los conocimientos que se obtienen en sus cursos, ya sea en aula o en las salidas prácticas. Siempre tiene predisposición para enseñar y para resolver todas las dudas. Sebastià es una persona que siempre te anima a practicar y no desaprovechar los conocimientos adquiridos. Sus clases, salidas y talleres, son muy amenos, siempre hay algo interesante y fascinante que aprender de la fotografía.


Coloma M.
L’any 2008 vaig començar a fer cursos de fotografia amb en Sebastià Torrens i a dia d’avui ja en duc aproximadament una dotzena (Generals, B/N, paisatge, flaix extern, Photoshop, Lightroom...). Esper seguir-ne fent els pròxims anys. El que més m’agrada de cada curs, a més de repassar i aprendre nous conceptes, són les sortides fotogràfiques que en Sebastià hi inclou. Aquestes pràctiques en grup són molt agradables i divertides. Els llocs i els horaris estan molt ben pensats. En Sebastià és un excel•lent professional.
Gabriel
Da gusto disfrutar de nuestra afición a la fotografía de la mano de una persona como Sebastià. Hace muchos años que nos conocemos y no he dejado de aprender gracias a sus ganas de enseñar, y eso vale mucho. Solo me arrepiento de no disponer de más tiempo para asistir a sus talleres. Muchas muchas gracias.
santi
Un plaer compartir moments fotogràfics amb tu.
Encantada amb els teus cursos i tallers, dels que esper poder-ne gaudir la propera temporada.
Gràcies pels teus consells i ensenyances.
tonina
continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea