Curs especial: fotografia de natura en blanc i negre, a Palma

El color és un seductor. Mos encanta.

Però la seva absència és única per crear imatges diferents, molt personals i que poden allunyar-se de la realitat per crear un món paral·lel, més creatiu.

Aquí la raó per aquest curs especial. Fotografia de natura en blanc i negre. Paisatges, aucells, macrofotografia. Un curs nou, una forma diferent de retratar la natura.

El curs té dues parts. La primera per aprendre a decidir quan aquella foto serà en blanc i negre. Siguin fotos noves o de les que ja tenim fetes. Aprendre també quins motius són més adequats. I quins dies i moments són millors.

Quan i per què disparar en blanc i negre.

I una segona part perquè veieu com és el procés transformar una imatge de color a blanc i negre. Ho farem sobretot amb Lightroom, però també amb altres opcions quan siguin millors.

Una ocasió excel·lent per jugar amb l'exposició i crear imatges en clave alta, relaxants i positives. O just el contrari, fotografies ben contrastades, amb molta força.

I descobrireu del paper que poden tenir els filtres com el polaritzador o el de densitat neutre a l'hora d'aconseguir millor fotos monocromàtiques.

 

-Inici del curs: 23/01/2024

-Fi del curs: 30/01/2024

-Inscripcions: a travès del mail setorrens@gmail.com o en el tel. 609888773

-Horari: els dimarts, de 18,30 a 20,30 hores

-Preu: 38 euros el curs complet

-Descripció: el curs inclou 2 classes teòriques de 2 hores i es realitza a les instal·lacions de la seu del COBIB, Av Gran Via Asima, 28 - 1º 1ª, Palma.

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea