Curs monogràfic, el flash, a Marratxí

Generalment el flash és un accessori fotogràfic poc o mal utilitzat. Les raons quasi sempre les mateixes: resultats artificials, sobre o subexposició, contrast elevat... Però això només és culpa d'un ús inadequat o deficient.


El flash és el complement ideal per crear fotografies noves, diferents, a vegades impossibles sense ell. I com? Descobrint com funciona (és fàcil), com controlar-ho (també és fàcil), com separar-ho de la càmera (també...) com suavitzar-ho, etc., etc. I és que (només) és una font de llum, portàtil, lleugera i molt útil. 


Això és el que podeu aprendre a aquest curs, eminentment pràctic. Amb les classes teòriques i les sortides, se vos obriran noves possibilitats, i aconsiguireu noves fotografies, sona bé, no? 


Idò apuntau-vos, és hora d'avançar un poc més. 


-Inici del curs: 4/3/2021


-Fi del curs: 25/3/2021 


-Inscripcions: Ajuntament de Marratxí, a l’Àrea d’Educació, Camí Cabana, 57, a partir del gener. L’horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h. Tel 971 607080. Mail escolaadults@marratxi.es  


-Horari del curs: els dijous, de 18,30 a 20,30 hores 


-Preu: 60 euros el curs complet 


-Característiques: el curs inclou 4 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. Les classes teòriques es realitzen a les instal•lacions del IES Marratxí. 


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea