Curs de fotografia digital III, a Marratxí

Els cursos II i III estan pensats per a avançar en el món de la fotografia. Ara és el moment d'abordar temes concrets i interessants: la fotografia nocturna (estrelles, lluna, etc.), la fotografia d'acció i esports, fotografia d'aproximació (macro), el retrat fotogràfic, llum i color, fotografia urbana, efectes fotogràfics etc.


Són l'excusa perfecta per a perfeccionar els teus coneixements sobre temes com la selecció de l'enfocament, la gestió correcta de la profunditat de camp, l'efecte de les velocitats, i moltes altres opcions. Com sempre de manera senzilla, pràctica i eficaç.  


Avanza en el teu univers fotogràfic, tenim un munt de coses que aprendre junts. 


-Inici del curs: 30/3/2021 


-Fi del curs: 25/5/2021  


-Inscripcions: del 7 al 25 de setembre, Ajuntament de Marratxí, a l’Àrea d’Educació, Camí Cabana, 57, a partir del gener. L’horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h. Tel 971 607080. Mail escolaadults@marratxi.es 


-Horari: els dimarts, de 18,15 a 20,45 hores 


-Preu: 60 euros el curs complet 


- Places: 20 


- Característiques: el curs inclou 9 classes teòriques de 2,5 hores més 4 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. Les classes teòriques es realitzen a les instal•lacions del IES Marratxí. 


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea