Gestió, organització i retoc amb Ligthroom, a Palma

Curs dividit en dues parts. La primera dedicada a la gestió i organització dels arxius digitals, tasca especialment necessària a mesura que el nostre arxiu va creixent. Penseu una cosa. Si seguim a aquest ritme, quantes fotografies podreu tenir d'aquí a, diguem, 10 anys? Probablement moltes. Això farà de la seva organització i recerca una tasca cada vegada més difícil.

Aquí, Lightroom destaca com el millor programa per organitzar i classificar el nostre arxiu digital, amb opcions que permeten trobar una o diverses fotografies dins del nostre arxiu de forma àgil i rapida. Mai més fotos perdudes.

La segona part del curs mostra tot el potencial de Lightroom per visualitzar, ajustar i retocar tota classe d'arxius digitals: jpeg's, RAW's, etc. amb la màxima qualitat i rapidesa. Menció especial per la funció que permet convertir els RAW's en jpeg's de forma fàcil i instantània o per les variades possibilitats de conversió a blanc i negre, un format creatiu i fascinant.

Per primera vegada, el curs inclou les potents novetats incorporades als darrers mesos que incrementen notablement les possibilitats d'edició. Aconseguiu, d'una vegada, el millor aspecte per les vostres fotografies, no vos ho perdeu!

 

-Inici del curs: 12 de gener de 2023

-Fi del curs: 23 de febrer de 2023

-Inscripcions: A trevés del mail setorrens@gmail.com o al tel 609 888 773

-Horari del curs: els dijous de 18,30 a 20,30 hores 

-Preu: 80 euros el curs complet 

-Característiques: el curs inclou 7 classes teòriques de 2 hores. Les classes es realitzen a la nova seu del COBIB, Gran Via Asima, 28 1º 1ª, Palma.


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea