Curs monogràfic, la macrofotografia, a Alcúdia

Aquest nou monogràfic sobre la fotografia macro pretén ajudar-vos a descobrir el fascinant món dels detalls.

Crec que vos pot venir molt bé aquest curs on explorarem com fotografiar el món dels subjectes diminuts. La base és sempre la nostra capacitat per a visualitzar una imatge en un espai de pocs centímetres, tant en exterior com en la comoditat de la nostra casa.

I la meta és crear una fotografia interessant centrant-nos en uns pocs centímetres de la realitat que ens envolta. Una realitat que en moltes ocasions exigeix un ull (i un cervell) preparats per a descobrir on apuntar els nostres objectius.

En el curs veureu com, amb un pressupost limitat, es pot accedir a resultats increïbles. Sempre, això si, que dominem la tècnica necessària, un dels pilars d'aquest curs.

Material, motius interessants, llum, composició, horaris, postproducció, ús del flaix són només alguns dels capítols que formen el curs i que vos permetran dominar, d'una vegada per sempre, una modalitat fotogràfica especialment gratificant.

Ens veiem en el microcosmos!


-Inici del curs: 14/1/2022

-Fi del curs: 4/2/2022

 -Inscripcions: a partir del 5 d'octubre a través del formulari que trobareu a http://www.alcudia.net/tardorcultural . Més informació a l'Auditori d'Alcúdia, tel 971 897 185.

-Horari: els divendres, de 10 a 12 hores

-Preu: 50 euros el curs complet

-Descripció: el curs inclou 4 classes teòriques més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. El curs es realitza a les instal·lacions del CEIP Porta des Moll, a la plaça Carles V, 9 a Alcúdia. 

 

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea