Curs monogràfic, la macrofotografia, a Marratxí

Aquest nou monogràfic sobre la fotografia macro pretén ajudar-vos a descobrir el fascinant món dels detalls.


Crec que vos pot venir molt bé aquest curs on explorarem com fotografiar el món dels subjectes diminuts. La base és sempre la nostra capacitat per a visualitzar una imatge en un espai de pocs centímetres, tant en exterior com en la comoditat de la nostra casa. 


I la meta és crear una fotografia interessant centrant-nos en uns pocs centímetres de la realitat que ens envolta. Una realitat que en moltes ocasions exigeix un ull (i un cervell) preparats per a descobrir on apuntar els nostres objectius. 


En el curs veureu com, amb un pressupost limitat, es pot accedir a resultats increïbles. Sempre, això si, que dominem la tècnica necessària, un dels pilars d'aquest curs. 


Material, motius interessants, llum, composició, horaris, postproducció, ús del flaix són només alguns dels capítols que formen el curs i que us permetran dominar, d'una vegada per sempre, una modalitat fotogràfica especialment gratificant. 


Mos veim en el microcosmos! 


-Inici del curs: 13/5/2021


-Fi del curs: 3/6/2021 


-Inscripcions: Ajuntament de Marratxí, a l’Àrea d’Educació, Camí Cabana, 57, a partir del gener. L’horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h. Tel 971 607080. Mail escolaadults@marratxi.es  


-Horari del curs: els dijous, de 18,30 a 20,30 hores 


-Preu: 60 euros el curs complet 


-Característiques: el curs inclou 4 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. Les classes teòriques es realitzen a les instal•lacions del IES Marratxí. 


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea