Curs monogràfic, la macrofotografia, a Palma.

Aquest nou monogràfic sobre la fotografia macro pretén ajudar-vos a descobrir un món fascinant: els detalls.


Crec que vos pot venir molt bé aquest curs on explorarem com fotografiar el món dels subjectes diminuts. La base és sempre la nostra capacitat per a visualitzar una imatge en un espai minúscul, tant en exterior com en la comoditat de la nostra casa. 


I la meta és crear una fotografia interessant centrant-nos en uns pocs centímetres de la realitat que ens envolta. Una realitat que en moltes ocasions exigeix un ull (i un cervell) preparats per a descobrir on apuntar els nostres objectius. 


En el curs veureu com, amb un pressupost limitat, es pot accedir a resultats increïbles. Sempre, això si, que dominem la tècnica necessària, un dels pilars d'aquest curs. 


Material, motius interessants, llum, composició, horaris, postproducció, ús del flaix són només alguns dels capítols que formen el curs i que us permetran dominar, d'una vegada per sempre, una modalitat fotogràfica especialment gratificant. 


Mos veim en el microcosmos! 

Característiques del curs:


-Començament: 31 de març de 2021 


-Acabament: 23 d'abril de 2021  


-Horaris: els dimecres, de 18,30 a 20,30 hores  


-Preu total del curs complet: 70 euros  


-Inscripcions: a travès del meu mail setorrens@gmail.com o al telf. 609888773  


-Característiques: El curs inclou 4 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. El curs es realitza a les instal·lacions del COBIB, al carrer de Catalunya, 5 de Palma.

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea