Curs monogràfic. La fotografia de paisatge, a Palma

Fa uns anys ferem un curs de fotografia de paisatge. Va anar beníssim però ara l'he canviat. Perquè des de llavors hem fet molta fotografia, hem après coses noves i hem evolucionat com a fotògrafs. Voltros i jo.

Així i tot, segur que teniu preguntes a l'hora de plantejar-vos la fotografia de paisatge. Aquest curs està pensat per resoldre's totes (o casi!).

I que veurem?

L'equipament i la tècnica. Les decisions a prendre quan el llum torna especial. Quin ISO, velocitat, diafragma? On enfocar?

Com aconseguir la màxima nitidesa? Com treure el màxim profit al nostro material?

Quin son els millors horaris i quina és la millor opció cada dia en funció de la meteorologia?

Una secció dedicada a un dels moments més intensos: les sortides i postes de sol. Objectius, opcions d'exposició, els millors dies.

El capítol dedicat als filtres havia de ser només una actualització del curs anterior. No ha estat així. Al final he creat una secció molt més ampla i completa d'aquests accessoris tan útils. Crec que només per això ja vos val la pena aquest curs. Cada filtre explicat. I dins cada un d'ells, perquè el de tres, sis o deu punts. Amb exemples.

Potser m'he passat, però ha quedat beníssim.

Però els filtres per ells tot sols no fan res. Necessitam situar-mos al millor lloc. Enquadrar. On col·locam la càmera, decidir que entra (i que no) dins la fotografia. Són aspectes que tendran un impacte important sobre el resultat de la imatge.

El terreny no sempre és favorable. Per això el trípode ha de tenir un mínim de característiques i s'ha d'utilitzar amb criteri. En parlarem.

Inclou 4 intenses classes teòriques de 2 hores on visualitzarem més de 400 fotografies com a exemples. Sortiran moltes imatges dels darrers viatges a Tenerife, Irlanda, Ordesa, Astúries, El Bierzo, etc. Cada fotografia explicada. Com i per què, dues de les preguntes més habituals.

A més, dues sortides pràctiques a localitzacions especialment interessants. Tot això per 88 euros.

Crec que el curs vos serà molt profitós. I que ho passarem bé. Això sempre.

Que trobau. Veniu?


Característiques del curs:

-Començament: 8 de febrer de 2024

-Acabament: 29 de febrer de 2024

-Horaris: els dijous, de 18,30 a 20,30 hores

-Preu total del curs complet: 88 euros

-Inscripcions: a travès del meu mail setorrens@gmail.com o al telf. 609888773.

-Característiques: El curs inclou 4 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. El curs es realitza a les instal·lacions del COBIB, a Gran Via Asima, 28 -1, al polígon de Son Castelló a Palma.

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea