Curs monogràfic sobre el retrat fotogràfic, a Marratxí

Aquest és un dels nous cursos per a aquesta temporada 2020-2021. Un monogràfic que he preparat amb molt de temps i il•lusió.


Porto anys fotografiant persones: amics, familiars o alumnes i ha arribat el moment de compartir aquestes experiències. 


És cert que el nostre curs II tenim, entre altres matèries, el retrat fotogràfic, però aquest curs monogràfic va molt més allà. Estructurat en 12 capítols, parlarem sobre el material adequat, la tècnica fotogràfica, com dirigir la sessió o una introducció a les tècniques de retoc adaptades al retrat. 


A més, com aconseguir el millor aspecte de nuestr@ model (això és important!), com preparar la sessió, i capítols específics sobre composició i llum, adaptats a un tipo de fotografia, el retrat, que va més enllà de l'aspecte purament tècnic per a endinsar-se en el món de les relacions personals, ja ho veureu. 


Amb 2 sessions pràctiques i 4 classes teòriques, crec que vos pot ajudar a avançar de manera important en la vostra fotografia. 


Vos esper! 


-Inici del curs: 15/4/2021


-Fi del curs: 6/5/2021 


-Inscripcions: Ajuntament de Marratxí, a l’Àrea d’Educació, Camí Cabana, 57, a partir del gener. L’horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h. Tel 971 607080. Mail escolaadults@marratxi.es  


-Horari del curs: els dijous, de 18,30 a 20,30 hores 


-Preu: 60 euros el curs complet 


-Característiques: el curs inclou 4 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. Les classes teòriques es realitzen a les instal•lacions del IES Marratxí. 


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea