La natura com a font d'inspiració fotogràfica, a Marratxí


- Descripció: És aquest un curs molt especial, una mescla d'imatges suggerents i descriptives, per descobrir noves possibilitats mentre es renoven conceptes universals de la fotografia. Si voleu, vos podeu prendre aquest curs com un repàs dels cursos generals, la veritat és que segur que vos anirà bé. Però també està adreçat a qualsevol persona interessada en les possibilitats que ens ofereix la fotografia de natura.


Els diferents capitols (entre altres "Llums i ombres, on tot comença" o "L'atractiu del color i la seva fascinant absència") ens permeten navegar entre temes com el llum, la velocitat i el moviment, els efectes fotogràfics, la composició, el color o l'opció del blanc i negre. Amb això ja podeu veure que es tracta d'un curs que pretén esser inspirador i pràctic al mateix temps. Inclou la visualització de més de 400 fotografies de paisatge, macrofotografia i fauna com a exemples, algunes d'elles inèdites.  


Les 4 classes teòriques es complementen amb dues sortides pràctiques a llocs amb especial atractiu. 

-Inici del curs: 8/10/2020

-Fi del curs: 12/11/2020

-Inscripcions: Ajuntament de Marratxí, a l’Àrea d’Educació, Camí Cabana, 57, a partir del gener. L’horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h. Tel 971 607080. Mail escolaadults@marratxi.es 

-Horari del curs: els dijous, de 18,30 a 20,30 hores

-Preu: 60 euros el curs complet

-Característiques: el curs inclou 4 classes teòriques de 2 hores més 2 sortides pràctiques en diferents caps de setmana. Les classes teòriques es realitzen a les instal·lacions del IES Marratxí.


continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea