Mini curs monogràfic, la composició, a Palma


Juntament amb el llum, la composició és el factor més important a una fotografia. Parlam de la decisió a l'hora d'enquadrar, el moment en què disparam, els elements que deixam dins i fora de la nostra fotografia. 

La composició està incrustada a cada fotografia que fem. No la podem evitar, però en moltes ocasions la podem millorar.

Al curs III fèiem una classe sobre la composició. Aquesta classe s'ha ampliat i actualitzat tant que s'ha independitzat (qual adolescent) per convertir-se en un minicurs.

Noves idees sobre com aconseguir una imatge més interessant i atractiva. Nous exemples actuals i diferents. Nous capítols. Sense tecnicismes ni paraules complicades.

Al revés. Convertim idees teòriques i abstractes en opcions pràctiques i efectives per arribar a un punt on la composició s'apliqui de forma natural. Se diu fotografia assequible.Per tothom, tant si comenceu com si sou veterans. 

Si vos agrada el retrat, la natura, la fotografia familiar, l'arquitectura, la fotografia d'acció, qualsevol especialitat es pot beneficiar d'aquest nou minicurs.

Característiques del curs:

-Començament: 31 de gener de 2023

-Acabament: 7 de febrer de 2023

-Horaris: els dimarts, de 18,30 a 20,30 hores 

-Preu total del curs complet: 46 euros 

-Inscripcions: a travès del mail setorrens@gmail.com o al tel. 609 888 773.

-Característiques: el curs inclou 2 classes teòriques de 2 hores més 1 sortida pràctica en cap de setmana. Les classes teòriques es realitzen a la nova seu del COBIB, a la Av. Gran Via Asima, 28 1º 1ª, Palma.

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea