Davant la situació provocada pel COVID-19, estic preparant la pròxima temporada 2020-2021, que serà certament especial. D'una banda possarem en marxa totes les recomanacions sanitàries per a garantir la salut de tots els participants, jo inclòs. Per un altre serà una temporada amb novetats, algunes a causa de la situació i altres gràcies a nous continguts relacionats amb els cursos.

Per part meva, afronto la pròxima temporada amb esperança, ànims i moltes ganes de recuperar la nostra fotografia, les nostres bones costums i en definitiva, la nostra vida. I espero poder fer-ho al vostro costat. 

Fins prest. L’arribada de la tecnologia digital ha estat possiblement el canvi més important en el món de la fotografia des de la seva invenció. Però ha servit, sobretot, per acostar aquest mitjà d’expressió visual al gran públic. Així, ens trobam amb moltes persones aficionades que desitgen aprendre fotografia, a vegades com a forma d’enregistrar moments quotidians i altres com a mitjà d’expressió personal.

Si bé Internet és una font inesgotable de recursos i coneixements, els cursos presencials són la millor opció per aprendre amb un ordre, un mètode i una garantia, seguint els consells i les experiències de persones que tenen en la fotografia una forma de vida i fins i tot (com al meu cas) una forma de guanyar-se la vida. A més, el contacte directe permet resoldre dubtes específics i adaptar les formes d’ensenyament a persones concretes. La fotografia és un univers ample i variat, però sempre comparteix una base comuna, tècnica, indispensable per avançar i disfrutar d’aquesta, la nostra afició.

En els nostres cursos de fotografia podreu aprendre els més importants principis fotogràfics i la seva aplicació a molts de tipus de fotografia. Els diferents cursos (I, II i III) són el camí adequat tant si vos interessa aprendre el maneig de la càmera com si desitgeu expressar gràficament la vostra vena creativa. Els cursos tenen una durada variable, depenent del tipus de curs, i especificada a la descripció de cada un d’ells.

Aquesta temporada 2019-2020 tenim previst impartir cursos a Palma, Marratxí i Alcúdia. Els preus, molt raonables, oscil·len entre els 60 i els 110 euros per un curs complet. A aquesta temporada, a més dels cursos I i II, s’ofereix el curs III, amb importants canvis respecte a ocasions anteriors, i es consolida l’oferta dels cursos monogràfics, que tant d’èxit han tengut aquests anys. En format més curt i preu reduït, són ideals pels que voleu aprofundir en temes concrets.

Sigui quin sigui el curs que trieu, intentarem que l’experiència sigui profitosa i agradable, però no vos puc assegurar en quin ordre….

Benvinguts!

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea