Viatge fotogràfic a Irlanda, del 24 al 28 de juny del 2020

- Que esperar d'aquest viatge? Descobriment, desconnexió, experiències absolutament noves, sensació de tranquil·litat i inacabables possibilitats fotogràfiques. Ah!, i temperatures molt agradables.


- Format: Taller de fotografia d'aucells i paisatge. 

- Bonus: Dispossarem de superobjectius 150-600mm per Canon i Nikon, cedits per FotoRuanoPro, disfrutareu!


- Característiques: L'objectiu principal d'aquest paisatge és la visita a l'illa Saltee, situada al sud d'Irlanda, a un moment on milers d'aucells es concentren allà, tot un espectacle! Hi haurà, també, temps per visitar altres llocs amb interès naturalístic, paisatgístic i històric. 


El primer i darrer dia seran per cobrir el desplaçament entre Mallorca, Dublin i Kilmore Quay. Però els dos dies farem aturades (i fotos!) a llocs ben xulos. Dos dies estaran dedicats a la visita a l'illa, i un altre a interessants zones properes. 


Allotjament en habitació individual o doble. 


- Sortida : 24 de juny del 2020 


- Tornada: 28 de juny del 2020 


- Durada: 5 dies/4 nits 


- Preu previst: 850 euros (Pot variar lleugerament pel preu dels bitllets i cotxos) 


- Que inclou el preu? Reunió preparatoria prèvia, participació en el taller, vols directes Palma-Dublin amb maleta facturada més equipatge de mà, lloguer dels cotxos, assegurança de viatges, allotjament i berenar dels matins. 


- Que no inclou el preu? Els sopars i dinars (aquests darrers seran de "super"), viatges amb la barca Kilmore-Saltee, postals d'Irlanda (a molt bon preu).

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea