Viatge fotogràfic a Crémenes, León, 27 de febrer a 3 de març del 2022

Vos agrada veure i fotografiar aucells? Com volen, com s'alimenten, com interaccionen.

Idò ara podeu disfrutar d'una experiència increïble a aquest viatge fotogràfic que hem preparat per al proper mes de febrer.

Un viatge de cinc dies que mos durà a la província de León, a un petit poble envoltat de natura i aucells.

Inclou 6 sessions (tres dematins i tres capvespres) dins unes casetes-amagatalls des d'on poden retratar, còmodament, aquests magnífics animals.

M'han passat la llista dels aucells que tendrem davant al llarg d'aquests dies:

"Buitre leonado, alimoche, ratonero común, milano real, milano negro, mirlo acuático, camachuelo, zorzal charlo, zorzal común, zorzal real, colirrojo tizón, chochín, petirrojo, arrendajo, pito real, pico mediano, carbonero palustre, herrerillo capuchino, pinzón vulgar, trepador azul, pito real, pico mediano, pinzón real, verderón común, escribano cerillo, águila real, ratonero común, zorro, posibilidad de gato montés"

Impressionant, no?

Jo hi vaig anar fa uns mesos, per preparar el viatge. I me va agradar molt la professionalitat del personal, la comoditat d'accés i les possibilitats reals de fotografia. Des de petits passeriformes fins als enormes voltors, a pocs metres, i fins i tot damunt les casetes on estem amagats, increïble. Prohibit mirar la pel·lícula "Los pajaros" abans de partir... En serio, és una passada. Podrem fotografiar grups d'aucells, vols, interaccions, escenes d'acció, etc.

Hi anam a un moment bo, a finals de febrer. Els aucells tenen dificultat per trobar menjar i s'acosten més fàcilment davant els nostros objectius. I pot ser que hi hagi neu. A la galeria que vos he preparat hi he preparat hi ha un parell de les fotos que jo vaig fer. Res a veure amb el que farem, l'hivern és més productiu, però així ja vos podeu fer una idea. Al final de la galeria hi ha alguna foto amb neu del meu amic Mario Suárez, un dels millors fotògrafs d'aucells.

La galeria és aquí:

- Format: Taller pràctic de fotografia d'aucells. 

- Dates: del 27 de febrer al 3 de març del 2023

- Durada: 5 dies/4 nits

- Preu previst: 960 euros aprox.

- Que no inclou el preu? Els souvenirs que volgueu comprar.

- Que inclou el preu? Tot la resta. La participació al taller, vols Palma-Astúries, transport durant tot el viatge, assegurança de viatges, allotjament en habitació individual amb pensió completa: berenar, dinar i sopar. I una classe prèvia per videoconferència amb tots els consells perquè gaudiu al màxim d'aquesta experiència. Ah! i bons moments, això sempre va inclòs.

continguts © Sebastià Torrenscreat en Bluekea